Elektrotechniek

Advies, ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties

Wijnen Retail volgt continu de ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek, noodzakelijk voor een vakkundig advies op maat met betrekking tot licht, geluid en beveiliging in uw winkel. Energiebesparing en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Verlichting

Goede verlichting in uw winkel is van 'levensbelang'. Immers, de juiste verlichting kan helpen om meer klanten binnen te halen en uw winkel er doen uitspringen. Met uitnodigende én energiezuinige led-verlichting valt uw etalage en winkel op bij de consument.

Laat Wijnen Retail een lichtplan ontwerpen dat past bij uw winkelconcept, energiezuinig, duurzaam en flexibel, dus eenvoudig uit te breiden indien nodig.

Achtergrondmuziek en reclameboodschappen in uw winkel

Achtergrondmuziek via een geluidsinstallatie in uw winkel of showroom zorgt voor de juiste sfeer. En wat dacht u van reclame boodschappen op vooraf ingestelde tijdstippen of omroepen via aangesloten microfoon. Dit alles natuurlijk eenvoudig te bedienen, ook door medewerkers zonder technische kennis. 

Laat Wijnen Retail u adviseren over inzet van een geluidsinstallatie in uw winkel. 

Camerabeveiliging in uw winkel

Camerabeveiliging in winkels is bijna net zo belangrijk de kassa, het personeel en het assortiment. Camerabeveiliging werkt preventief en biedt bescherming tegen diefstal en vandalisme in uw winkel. En doet zich toch een incident voor in uw winkel dan heeft u de camerabeelden als bewijsmateriaal.

Beveiligingscamera's zijn er in vele types en kwaliteiten. Wijnen Retail vertelt u graag over de mogelijkheden van beveiliging in uw winkel.

Neem contact op